Reguli joc

updated 2 years ago
Share

Intimitate

 1. Nu vom cere niciodată parola contului dvs. și dacă apelam la aceasta, nu vrem decât să vă ajutăm și asta numai prin intermediul canalelor oficiale de suport.

 2. Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste reguli în orice moment, prin urmare este de datoria dvs. să verificați pachetul de reguli ori de câte ori puteți.

Prezentare generală

 1. Abuzul și orice încălcare a acestui regulament au consecințe grave pentru toți jucătorii, indiferent de accesul deținut, astfel încât:

  • pentru administratori, acesta va consta în avertizare, downgrade sau chiar remove;

  • pentru jucătorii simpli, vom acționa prin gag, slap, slay, kick și chiar ban temporar sau permanent.

 2. Nu este permis împrumutul contului prietenilor; atunci când regulile sunt încălcate, vor fi luate măsuri asupra contului și nu persoanei care s-a folosit de el în acel moment.

 3. Jucătorii donatori nu sunt scutiți de aceste reguli, ci, mai degrabă, atunci când aceștia au încălcat regulamentul, vor primi downgrade, suspend sau chiar eliminare fără returnarea sumelor tranzacționate anterior.

 4. După expirarea accesului, nu oferim niciun fel de rambursare. Din anumite motive, cererile de administrator sunt acceptate pentru acel jucător numai după câteva săptămâni.

 5. Noi credem că petrecerea timpului în continuare pe serverul de jocul reprezintă acceptul dvs. asupra regulilor acestui document.

Definiții

 1. multi-account: un jucător are mai mult de un cont pe serverul de joc după ce a fost interzis sau blocat și a reușit să îl folosească prin înregistrarea acestuia

 2. beg: acțiunea unui jucător ce constă în a cere ammo, XP, puncte, gold sau alte avantaje de la un alt jucător după ce a fost avertizat de cineva că nu este permisă spamarea chatului sau a canalului privat cu astfel de solicitări

 3. retry: în ZC, vedem ca "retry" acțiunea unui jucător de a se reconecta abuziv în timpul rundelor cu eroi (cum ar fi nemesis, wesker, plague etc.) pentru a prejudicia buna desfășurare a gameplay-ului, să obțină beneficii sau să se îndepărteze de îndeplinirea anumitor obiective

Regulament pentru admin

 1. Puneți o altă hartă la vot doar în ultimele runde sau dacă harta curentă este prea mică sau prea mare pentru numărul de jucători.

 2. Schimbarea hărții se face numai după ce a ieșit la vot cu minim 3 alegeri; utilizați comanda amx_map "map", dar lăsați să se scurgă ultima rundă.

 3. În nici un caz nu este permis să amenințați pe cineva, fie el mai mic sau mai înalt decât tine în grad. În schimb, vă rugăm să contactați administrația sau să deschideți o plângere într-un spațiu desemnat pentru rezolvarea problemei.

 4. Utilizați comanda de ban numai în următoarele situații:

  • jucătorul face publicitate;

  • jucătorul folosește cheat-uri sau hack-uri;

  • jucătorul folosește mai multe conturi, deoarece contul său principal este blocat;

  • jucătorul are un limbaj incorect (și l-ați avertizat anterior printr-un gag).

 5. Utilizați comanda unban ținând cont de aceste condiții:

  • această interdicție a fost aplicată în mod abuziv (adică o interdicție aplicată de un administrator răuvoitor);

  • o interdicție aplicată de dvs.;

  • NICIODATĂ să nu aplicați unban unui jucător interzis de către Proprietar sau de către System

 6. După aplicarea comenzii ban, vă rugăm să vă actualizați banlistul în spațiul desemnat (https://www.lseplay.com/stats/bans)) cu o dovadă (imagine sau link către demo sau album foto). O interdicție fără dovadă poate avea consecințe grave în cazul aparitiei reclamațiilor.

 7. Se recomandă insistent să nu aplicați permaban, ci o interdicție de maxim 7 zile.

 8. Nu faceți nimic jucătorilor AFK; serverul va avea grijă de ei.

 9. Fiind administrator, trebuie să fii activ după conectare; dacă aveți alte sarcini de făcut, vă rugăm să vă deconectați.

 10. Nu puteți restricționa anumite arme, grenade și alte elemente din proprie inițiativă.

 11. Toți jucătorii sunt tratați în mod egal, deci nu vă bazați pe nepotisme.

 12. Cei care nu atacă, le spuneți ce ar trebui să facă, iar dacă nu se reglează comportamentul, puteți aplica slap cu 0 daune (amx_slap name 0). Dacă se continuă, puteți aplica slay, dar numai în ultimul minut al rundei.

 13. Noi nu acceptăm nici un limbaj ofensator, așa că încercați să vă comportați ca atare.

 14. Când numele jucătorului conține publicitate, nu trebuie să faceți nimic, serverul va avea grijă; când numele jucătorului conține o insultă, folosiți amx_nick.

 15. Cei care folosesc abuziv comanda retry, trebuie sancționați cu ban timp de 30 de minute.

 16. Nu trebuie să aplici slay celor care sunt eroi pentru că acum, pentru a fi cumpărate, modurile sunt anunțate printr-un anunț (/announce)

 17. Nu trebuie să aplicați comenzi fără motiv; analizați cu atenție situația, respectați poziția jucătorului, consultați-vă cu ceilalți.

 18. Nu abuzați de comenzile amx_say, amx_tsay, amx_say, y@; ele sunt folosite numai în situații de urgență, nu pentru discuții personale.

 19. Trebuie să înțelegeți că prezența acestui joc atrage jucători cu vârste sub 13 ani într-o proporție semnificativă, așa că încercați să-i înțelegeți.

 20. Indiferent de calea pe care o alegeți, nu vi se permite să faceți publicitate pentru alte servere de jocuri.

 21. Abuzul sau acțiunile care ar putea dăuna serverului sau proprietarului jocului, în orice mod posibil, au consecințe grave asupra contului dvs.!

 22. Cei care folosesc retry după gag, pot primi ban timp de 30 de minute.

 23. Dacă generatorul de ammo sau points a fost eliminat (automat sau manual), dar aveți aceeași cantitate (sau mai mare de 100 de points/ammo), trebuie să anunțați administratorul prin canalele oficiale de suport despre acest lucru! Utilizarea necuvenită a acestei sume în donații sau schimburi valutare poate determina suspendarea sau eliminarea și banarea contului dvs.!

 24. Nu se accepta aplicarea comenzii kick pe jucătorii a căror latență (lag) este ridicată; sunt străini și este normal.

 25. Trebuie să aveți un limbaj civilizat, consecvent, pentru ca noi toți să vă înțelegem.

 26. Atunci când cineva este blocat sau se află în afara hărții ar trebui să utilizați comanda amx_retrieve [name] în loc de a aplica slap, slay sau kick.

Regulament pentru Game manager

 1. Puteți porni un mod folosind comanda /announce. Când serverul vă va permite, vă puteți transforma sau puteți alege un alt jucător.

 2. Pentru a limita abuzul, serverul vă va permite doar un singur mod, o dată pe hartă.

 3. Nu trebuie să faci pe cineva sau pe tine însuți uman sau zombie în timpul unei runde cu eroi.

 4. Pentru a încuraja jocul, vă recomandăm să transformați în eroi și pe ceilalți, dar acesta este strict alegerea dvs. și nu vă impunem.

Regulamentul pentru membrii VIP

 1. Nu este permis împrumutul contului prietenilor; atunci când regulile sunt încălcate, vor fi luate măsuri la nivel de cont și nu asupra persoanei care s-a folosit de el în acel moment.

Regulamentul managerilor de evenimente

 1. Puteți începe un eveniment o singură dată pe zi, dar faceți acest lucru cu condiția ca acesta să nu fi fost început mai devreme de către altcineva (verificați în Control Board - Event Meter)

 2. În mod obișnuit, evenimentele trebuie aplicate la începutul hărții și ar trebui să fie păstrate pe toată harta; în cazul în care doriți să vă deconectați, trebuie să opriți evenimentul din Panoul de control.

Regulamentul pentru jucători (se aplică și categoriilor de mai sus)

 1. Nu vă preocupați cu cerințe nerezonabile asupra administratorilor sau a altor jucători.

 2. Dacă bănuiți că cineva trișează, folosiți say_team (u) + @ și trimiteți mesajul.

 3. Păstrați un limbaj decent, fără insulte.

 4. În timpul modurilor, nu vă ascundeți, jucați cu înverșunare.

 5. Nu trebuie să faceți spam sau să iscați certuri.

 6. Nu puteți abuza de comanda retry, mai ales în timpul rundelor cu eroi.

 7. Nu aveți voie să rămâneți în server ca spectator; acest loc este rezervat numai administratorilor.

 8. Dacă ați primit gag și folosiți comanda retry, veți primi ban timp de cel puțin 30 de minute.

 9. Este strict interzis să folosiți hack-urile sau scenariile care vă aduc un avantaj față de ceilalți jucători.

 10. Furtul de alte conturi este strict interzis

 11. În cazul în care contul dvs. principal a fost interzis sau blocat, nu vi se permite să utilizați alt cont (acest lucru are ca rezultat permaban).

 12. Vă este interzis să faceți publicitate.